Mathmos Astro Baby Lavalamp


Astro Baby lavalamp Zilver

Mathmos Astro Baby is de tweede lavalamp die werd ontworpen door de uitvinder van lavalampen en oprichter van Mathmos, Edward Craven-Walker, in 1964. Sindsdien wordt de Astro Baby met de hand vervaardigd in Groot-Brittannië volgens de hoogste kwaliteit- en veiligheidsnormen.

Dankzij de unieke lavalamp-formule van Mathmos, blijven de vloeistoffen helderder en langer levendig dan bij andere lavalampen. Dit slanke model is smaller dan de bredere en hogere Astro lavalamp. Het heeft een hoogglans gepolijste aluminium voet en kap van de hoogste kwaliteit.

Bij Mathmos zijn reserveonderdelen, reserveflessen en gloeilampen nog steeds verkrijgbaar voor de originele producten uit de jaren 60 en de huidige lavalampen die te koop zijn.

Dit iconische Britse product wordt nog steeds 'Made in Britain' geproduceerd. Hoewel vaak geïmiteerd, is het nog nooit geëvenaard in kwaliteit en design - alleen te verkrijgen bij Mathmos.

Bestel vandaag nog jouw Mathmos Astro Baby en geniet van een stuk Britse geschiedenis in huis!

Lavalampen zijn geen speelgoed. Houd ze buiten het bereik van kinderen onder de 14 jaar.

Mathmos Astro Baby Lavalamp - Creëer Magische Sferen in Stijl

Ben je op zoek naar een unieke en betoverende lichtbron om je interieur op te fleuren? Zoek niet verder! De Mathmos Astro Baby Lavalamp is een tijdloos icoon van design en sfeerverlichting dat je kunt toevoegen aan elke ruimte om een vleugje magie te creëren.

Waarom Mathmos Astro Baby Lavalamp?

De Astro Baby Lavalamp biedt een prachtige combinatie van rustgevend licht en hypnotiserende bewegende bubbels. Het resultaat? Een sfeer die je keer op keer wilt ervaren.

Moderne Designklassieker: Deze lamp is meer dan een lichtbron; het is een kunstwerk. Met zijn strakke en moderne design past de Mathmos Astro Baby perfect in diverse interieurstijlen.

Kwaliteit van Mathmos: Mathmos staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Wanneer je een Astro Baby Lavalamp koopt, investeer je in een duurzaam stuk dat ontworpen is om langdurig plezier te bieden.

Mathmos Astro Baby Lavalamp Kopen in Nederland

Bij MathmosWinkel Nederland maken we het gemakkelijk om de Mathmos Astro Baby Lavalamp te kopen en te laten bezorgen waar je ook woont in Nederland. Of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, of elders in Nederland woont, we brengen de betovering van Mathmos rechtstreeks naar jouw deur.

Een Prachtige Toevoeging aan Elk Interieur

Of je nu een vredige sfeer wilt creëren voor ontspanning, een uniek gespreksonderwerp wilt hebben voor je gasten, of gewoon op zoek bent naar een bijzonder cadeau, de Mathmos Astro Baby Lavalamp biedt dit alles. Kies uit verschillende kleuropties om de perfecte sfeer te creëren die bij jouw stijl past.

Bestel Je Mathmos Astro Baby Lavalamp Vandaag Nog

Wacht niet langer om de magie van de Mathmos Astro Baby Lavalamp in jouw leven te brengen. Koop de Astro Baby Lavalamp tegen een betaalbare prijs. Je zult versteld staan van de impact die deze lamp kan hebben op de sfeer in je huis.

Ervaar de betovering van Mathmos met de Astro Baby Lavalamp - Jouw bron van licht en sfeer, verkrijgbaar in Nederland.