Neo Zilver Lavalamp


Neo lavalamp voor kinderen & volwassenen in de kleur zilver

De Neo lavalamp is ontworpen door Jonathan Coles voor een stijlvol en veilig uiterlijk. De Neo lavalamp is de enige lavalamp die zowel geschikt is volwassenen als voor kinderen.

De lavalamp is gemaakt van massief metaal dat met precisie is gegoten. Ondanks dat deze lamp een ingewikkeld gietontwerp heeft, is hij zeer eenvoudig met slechts twee onderdelen te monteren.

Deze lavalamp is geschikt voor kinderen omdat deze lavalamp werkt met een laag voltage en een halogeen lampje van slechts 20 Watt geplaatst in een reflector die ervoor zorgt dat de warmte en het licht op de lava worden gericht en niet op het metaal. Hierdoor wordt het metaal niet erg heet zoals andere lavalampen.

De fles van de Mathmos Neo is gemaakt van veiligheidsglas waardoor het glas van de fles bij elkaar wordt gehouden mocht deze onverhoopt vallen.

Het voetstuk van de Neo heeft twee bevestigingspunten waardoor u hem voor extra veiligheid op een ondergrond kunt bevestigen. Dit is handig als de lamp bijvoorbeeld in een drukke kinderkamer wordt gebruikt.