Mathmos Neo Muur lavalamp Koper - Violet met Turquoise lava

Mathmos Neo Muur lavalamp Koper - Violet met Turquoise lava
140.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeNEOWMC + NEOT1251
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
De enige lavalamp voor aan de muur

De unieke Neo Muur lavalamp is de enige lavalamp die aan de muur bevestigd kan worden en is zowel geschikt voor thuis als openbare ruimtes.

De Neo Wall is geheel veilig en geschikt voor volwassenen en kinderen. Hij is gemakkelijk te installeren en de kabel kan eenvoudig worden vastgezet met de meegeleverde kabelklemmen.

Het product is slim ontworpen en kan, na het bevestigen van de achterplaat op de muur, eenvoudig worden ingeschoven en met twee schroeven worden bevestigd. Inbussleutels worden meegeleverd.

De koperen, zilveren of mat witte Neo Wall, ontworpen door de Jonathan Coles Studio en gemaakt van gietmetaal, is verkrijgbaar in 6 lava kleurcombinaties. Zoals de Neo heeft dit muurontwerp een laag voltage en wordt aangedreven door een halogeencapsule die koeler is dan bij andere lavalampen.

Hoogte : 40 cm

Het armatuur wordt verkocht met een lamp van energieklasse B (20W)

Heeft u nog vragen over dit product? Laat het ons dan weten, we helpen u graag!
Op voorraad, direct leverbaar

De Neo Wall heeft een aantal functies die de montage eenvoudiger maken dan bij de meeste andere muurlampen. De kabel hangt simpelweg langs de muur en kan op een standaard stopcontact worden aangesloten. U hoeft tijdens de montage aan de muur niet de hele lamp vast te houden, want u bevestigt eerst de achterplaat en schuift daarna de lamp erop. Zie video hierboven. Let op: De muurbevestiging is afhankelijk van de samenstelling van uw muur.

Iedere Neo Wall wordt geleverd met drie kabelklemmen. Deze kunnen op de muur worden vastgeplakt of geschroefd, zodat u de kabel netjes weg kunt werken. Zet de kabel recht langs de muur naar beneden vast, creëer een vorm of laat hem gewoon naar beneden hangen en steek daarna de stekker in het stopcontact.

Neo Wall hoeft niet van de muur te worden gehaald om de gloeilamp of fles te vervangen. U hoeft hiervoor alleen maar de meegeleverde inbussleutel te gebruiken om één schroef los te draaien en u kunt daarna de fles er zo uittillen of de halogeencapsule vervangen.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Alle tags